Husmusen och magkatarr..

Just nu är jag så jävla irriterad så jag.. vet inte vad.
Hade ju för ett tag sen sexparty här hos mig, det var ju superkul och allt men så kom det till det här att betala.. Ha ha! Fick in alla pengarna av flickorna som skulle, betalade in det till husmusen och sen ringer ÄGAREN till mig och säger att det fattas pengar!! Whataf*ck!! Jag säger då att jag inte fått nån lista om hur mkt varje person skulle betala osv.. Det som fattades var iaf 170 kr som jag vackert fick sätta in.. Till vad undrar jag? Jag blir vansinnig på att jag ska bli tvungen att betala för nåt jag inte ens vet? Tror knappast att nån av tjejerna betalade för lite medvetet, men hur ska jag kunna kolla det om jag inte vet vad de skulle betala? Jag blir rövknullad!! ARG!!

Har dessutom varit hemma några dagar för jag har ont av magkatarr, detta gör det inte bättre!!

Kan tro att jag har tourettes syndrom nu, för jag går och skriker svordomar och fula ord..

Fortsättning följer...

Projektarbete och sommarjobb..

Idag har jag ringt till en avdelning i Växjö där de vårdar personer med självskadande beteende som jag ska skriva ett arbete om.. Blev så välomhändertagen på telefon att jag hoppade av glädje. Mitt arbete kommer gå så bra, det är roligt att känna det en gång.. Ha ha!!

De ringde från Rörstorpsgården idag och undrade om jag hade sökt sommarjobb hos dem, en timme senare hörde Luddö av sig.. Roligt att vara populär! :D

Har inte mött grannen ovanför idag, med den stora grymma hunden.. Hennes lillebror (en kille på 18-20 år) har skaffat sig en sån där kamphund, pitbull tror jag det är och han har ingen som helst pli på den! Den kastade sig mot Tage igår när vi möttes och jag blev tolv tunnor rasande!! Skrek åt honom att hålla ordning på sin byracka.. Jävla idiot. Möter jag honom igen och samma sak sker, då jävlar.. :) Så den som äger en sån hund, gå på hundkurs för sjutton!!

Annars så sker inte så mycket.. Rickard kommer hem i helgen, det ska blir gott att få hem min sambo, även om det bara är över helgen.. Behöver lite kärlek. :D

Har suttit i en timme nu och tittat på kläder, har hittat en del, men är inte riktigt säker på att det är min stil?
I aprikos?

Med de tightsen till?
Jaa, det är mkt man vill ha, men budgeten säger dock stopp. Men de två tunikorna kostar max 149 kr styck! :)

Shoppade lite idag med, hade ju kvar ett presentkort på 300 kronor sen i julas. Köpte två snygga toppar på B-Young. Najs!!

Nu ska jag sätta mig en stund med mitt arbete tror jag. :)

Skriv om ni läser!
Fridens!


Megafinne och bad hairday..

Idag började skolan igen, vilket i sig kanske var bra, men hade jag kunnat vara hemma och ändå få pengar så hade jag hellre varit det. Iaf så lämnade jag in mitt arbete som jag lagt ner på tok för många timmar på, men det var skönt att det var över.

Problemet är att i min klass finns det en person som retar mig till vansinne, då hon inte kan låta andra prata till punkt, så min dag gick mest ut på att störa mig på denna i nästan sex timmar, otroligt meningsfull dag!! Eller inte..

Hade dessutom när jag vaknade insett att jag skulle få en rejäl megafinne mitt på hakan och att mitt hår behöver färgas, så mittbenan börjar visa mitt ljusa hår... Inte bra!!

Men nu har jag suttit och ätit pizza, fixat inför redovisningen på onsdag med Daniel. Imorgon har vi hemmastudiedag, så då ska jag bara löööööööka!! :D

Nu ska jag väl slänga mig på soffan som kallar så härligt på mig..

Fridens!!

Äntligen klar!!

Med den förbannade uppsatsen om "Från fattigvård till Socialtjänst". Lika tråkigt som det låter, om inte värre!!
I torsdags var vi ute några från klassen, blev ett jävla tryck på oss alla, en hamnade med huvudet i toaletten på Harrys, en gick hem väldigt tidigt, men vi andra restererande tre bäljade i oss så mycket som möjligt, vilket resulterade i att jag låg hela fredagen och kräktes som, ja jag vet inte vad.
Tog inte en enda bild, men jag tänkte lägga upp några bilder från tjejfesten för två veckor sen.. :P
Elisabeth, Jenny och Emma B
Tror Emma har nån liten vibrator i handen eftersom de andra tittar på längtansfullt på det hon håller i.. Ha ha!

Jag och Nina
Var det enda kortet jag var med på, synd att jag inte tog på min grymt snygga klänning jag hade på mig.. :P

Marie i sin snyggaste pose!

Jenny Valross!

Blev en del mer kort, men allt kan inte läggas upp.. :P

Nu ska jag nog unna mig en Mexicana med extra mycket dressing på tror jag, skolan börjar ju imorgon så det är lite synd om mig, plus att jag är klar med arbetet, så då får man fira så.. :)

Skriv nu till mig, tycker det är för glest här.
Puss å kärlek å sånt..
Fridens!

Alla hjärtans dag..

..ska jag fira genom att gå ut och äta med mina klasskompisar, eller ja, en del av dem. Detta pga att min sambo lämnat mig, IGEN(!) för att jobba i Finland, så nån romantik lär det inte bli, men får släcka den törsten med vin. :)

Idag har jag varit hos min moder och läst ut en bok som vi ska redovisa i klassen om två veckor. Känns skönt att ligga så långt fram med något för en gångs skull. Duktigt Johanna!!

Ska försöka skärpa mig med att lägga upp bilder här med, blir så mycket roligare då har jag insett. Har tagit en bild från Julia som hon tog på mig på nyår som jag tänkte lägga upp.. Jag poserar med en väldigt söt hund som ägs av Tim och hans flickvän (vars namn jag inte kommer på nu, skäms!).
 image1
Kolla in de grymma strumporna! Ha ha..


Ska ta lite kort imorgon och lägga upp dem på fredag, förhoppningsvis, jag blir ju satans bakfull nu för tiden så det kanske inte görs förrens på lördag, men men..

Ha nu en underbar Alla stjärtarsdag mina vänner!!

Fridens och kärlek!! ♥

Uppsatser, lätt panik och rastlöshet?

Sådär, nu skriver jag igen.. Min dator har ju gärna brunnit upp.. Ha ha! Den är inne på lagning nu, där kommer en massa pengar försvinna.
Min sambo är hemma nu, det är därför jag kan skriva lite igen..

Sitter och skriver en uppsats om självskadande beteende, ni vet flickor och pojkar som skär sig själva osv.. Mkt intressant måste jag säga! Ska meddela betyg senare på detta.. :P
Har MASSA jävla skolarbete att göra, så nästa vecka när jag har lov så lär jag inte få vila nåt utan bara plugga hela tiden.. Det suger verkligen!!

På söndag åker R till Finland för att jobba.. Har fått ha honom hemma i en vecka precis, innan han ska iväg på nytt. Det suger det med för övrigt. :(

I lördags hade jag tjejfest, men dildoparty.. Ha ha! Det var mkt mkt roligt och lyckat! Men min sambo kom hem på kvällen, så när vi möttes ute smet vi hem lite tidigare ( Jenny skulle sova hos oss) för att ta igen lite.. Hi hi!

Nu ska jag återgå til min uppsats, tyck nu synd om mig för sjutton!
Hoppas jag har några som fortfarande läser, trots mitt långa uppehåll..

Har saknat att kommunicera med er mina vänner! Men nu är jag tebax!

Puss å kram!
Fridens!

RSS 2.0