Wii spelande och Vin drickande..

Igår spelade jag, Marie och Johanna Wii och drack vin. Vid halv tio tiden dök Ozzy ner också och senare även Sonny och Paul. Fyllan var ett faktum, men roligt hade vi. Rickard skickade ett mess igår om att han levde och så, men jag ville/vill att han ska ringa. Så jag är lite putt på sambon för närvarande.

Nu sitter jag och tittar på "Cocktails" i brist på annat, i väntan på att Marie ska komma hit och leka med mig.. :)
Imorgon börjar skolan, är inte alls sugen på det nu, men det är väl det bästa än att jag ska gå här hemma och oroa mig för min sambo.

Ska bädda ner mig i soffan igen, är för trött för det här.

Fridens!

Nu har han åkt..

Jahapp.  Nu har han lämnat schweden för den närmsta månaden. Hemma har han lämnat en sur sambo, som har en begravning att se framemot, ENSAM!! Tack för det Rickard!

På måndag börjar skolan och det ska uppriktigt sagt bli skönt att få nåt att göra på dagarna, speciellt nu när Rickard åkt.

Min förra blogg kom jag inte in på, för den hade jag inte använt på länge, så det var bara att skaffa en ny..

För de som inte vet, så avled min farfar i lördags. Alldeles för fort. Han skulle opereras, de skulle amputera hans ena ben nedanför knät. Operationen gick bra, men när de skulle förflytta honom från operationsbordet till sängen så stannade hjärtat. De fick igång det men fick koppla honom till respirator. Farmor, min far och mor och min farbror hann komma till honom och vara med honom i tio min, så han dog inte ensam. Och han hade inte ont, vilket är det viktigaste med!

Idag ska jag förgylla min dag med att leka med Annie tror jag.. Ska nog gå på stan med och trösthandla lite nu..
Det har ju kommit en massa snö, så jag sitter och drar ut på att gå ut med hunden.. Är väl bäst att göra det iaf nu.

Fridens!

RSS 2.0