Söndag..

Ja, vad gör man på en söndag? Är för rastlös för att ligga i en soffa hela dagen och glo och plugga vill jag inte göra. :( Önskar nästan att jag vore bakis idag trots allt, då har man nåt att koncentrera sig på.

Igår var vi i Ullared, jag och R, handlade ett par skor, några tröjor och småskit som vanligt. Var ganska mkt folk, men vad kan man vänta sig när man åker löningshelgen. Det var dock ingen kö in och knappt nån ut, men jag har ju inget tålamod så gå och trängs är inte min melodi.

På onsdag har vi psykologiprov, vilket jag knappt börjat läsa på, så dessa dagarna som kommer nu måste jag sitta med näsan i böckerna. På onsdag (valborgsmässoafton) kommer Pepsi ner och vi är ett glatt gäng som ska spela paintball och sen ska vi till Nina och Markus och grilla och förtära diverse alkoholhaltiga drycker. Ska bli roligt, är dock mest orolig för att mitt prov ska gå åt helvete.

Var och fixade mina naglar i fredags med, gjorde turkost glitter längst upp på tippen, men så gjorde hon så att glittret ser ut som om att det trillat ner lite med.. Skitsnyggt! Måste börja använda lite färg nu och turkost känner jag starkt för.. (just nu iaf)

Nää, nu ska jag väl ut och försöka komma på nåt att göra, jag är uttråkad!

Fridens!!

Överkörd..

..precis så känner jag mig idag. Nu får det vara nog. Även jag har en gräns, och snart är den nådd för gott!!

Har suttit nu och tittat på skor som jag vill ha.. Vill nån donera pengar till mig? :)
Ni ska få lite bilder på dem här, så får ni se vad jag står mellan..




Den i mitten är nog den enda skon jag har råd med, den översta kostar nåt på 2000 kr och är från Gwens Stefanis L.A.M.B kollektion och likaså den längst ner tror jag och den kostade ännu mer.. Men de är grymt fina!

Lite shopping är det enda som kan få mig att le lite nu tror jag, så jag ska återgå till att fantisera och se om jag hittar nåt billigt fynd.. :P

Fridens!!

Kirurgavd

Hej hopp!
Insåg att jag inte skrivit på länge en evighet, så jag tänkte det var dags att göra det..

Ska först och främst skriva ett stort GRATTIS till mina underbara vänner Julia och Sonny som förlovade sig den 23 mars, Grattis!

Sen ska jag även skriva ett stort GRATTIS till Bettan som fyller år idag, grattis hjärt! Ålder hoppar vi över att skriva.. ha ha!

Började min praktik på kirurgavdelning B i måndags, eller egentligen igår för i måndags var det bara introduktion typ.. Började min första praktikdag med att göra typ nästan allt det vi ska göra på tre veckor.. Ha ha! Detta inkluderar att ta venprov på en man, tog fyra rör! Är så imponerad av mig själv så det finns inte.. Hoppas ni blir det med. :P
Dock resulterar sjukhuspraktik i en MASSA spring, så mina ben värker så jag tror de trillar av snart.. Men men..
Idag ska jag gå kväll, så jag tänkte att jag skulle njuta av solen och värmen som varit de två sista dagarna, men bara för det så blir det ju fan kallt och grått ute.. Så nu får jag handtvätta strumpor till mig, för det var fullbokat hela veckan och det börjar bli kris.. Ha ha! Eftersom jag är student har jag inte råd att gå och köpa nya strumpor, som jag skulle gjort förr när jag jobbade, utan då får man vackert handtvätta skiten.

Var för några minuter sen ute och gick med hunden och när jag kommer mot mitt hus ser jag en kvinna låsa en cykel och gå mot ingången till flanadenhuset men som glömmer ta cykelnyckeln ur låset.. Ärlig som jag är springer jag i fatt henne och säger "Ursäkta, men du glömde din nyckel kvar i cykeln". Då visar det sig att det är Sonnys moder som glömt bort det.. :) Vi hinner nämna S och J:s förlovning och att hon skulle krama om dem från mig när det skulle åka ner.. SÅ Julia, nu får du berätta om svärmor höll vad hon lovade.. :P

Ska lägga upp lite bilder med från allt som varit, det kommer, det kommer.. :P

Ta hand om er nu mina söta vänner!
Fridens!

RSS 2.0