Mer kort..

Möhippan för Tessan, det sjöngs kareoke för fullt och vi tyckte väl att de var kassa? :DJag saknar mina rastaflätor!! Mina syskonbarn är med mig på bilden. :)

Tack å hej..

..leverpastej!! Har dåliga nyheter vad gäller kameran, den har fått fnatt och är på lagning så några nya bilder blir det tyvärr inte.
Igår var jag med Hanna, Nina och Markus på PopQuiz på Harrys. Tanken var att vi skulle ta det lugnt men så blev ju inte fallet. Nina och Markus drog sig hemåt vid elva snåret då jag och Hanna drog oss ut på nytt, efter att vi varit hemma hos oss en runda och fyllt på alkoholhalten i blodet. Väl på Harrys igen så blev det shots och cider, ett mycket smart drag måste jag säga. Ha ha!! Mådde inte prima ballerina när jag vaknade, men efter att ha haft huvudet i toaletten och sovit lite till så är jag på benen. Är dock skittrött och vill inte alls flytta, men det är bara att köra på. Har dessutom dragit på mig en förkylning och varje gång jag nyser nu så ekar det i lägenheten. Ha ha!!

Ska slänga in några gamla kort, bara för att ni ska se på nåt.
Världens sötaste Tessan på hennes möhippa.Tessan på sin möhippa
Jag har handen i en stenrumpa, detta var i Ankor Wat, Kambodja förra sommaren.


Imorgon så smäller det..

Ja, då flyttar vi! Har hört grannarna knulla idag på morgonen, (jag tror det var det annars är det en hund som har ont i magen nånstans) och jag kommer inte sakna alla dessa ljud från grannar och främst från alkisarna och posten folket. Posten har en bil som larmet ALLTID går igång på här nedanför så runt halv åtta på morgonen är det obligatoriskt att bli väckt av detta jävla billarm. Fattar inte varför de inte fixar skiten? Ja ja, snart så slipper jag det! Muhahahahaa!! Ska bokstavligen slänga ner den sista skiten i kartonger idag, orkar inte hålla på att sortera mer, nu får det vara nog.

Kommer bli av med mitt internet nu med i en sisådär 3-4 veckor, jag kommer inte överleva!! Ska dock försöka fixa upp lite bilder nu sista dagen så ni har något fint att titta på tills jag uppstår på nytt. :)

Fridens!!

Ångest..

.. Ja, jag får erkänna nu att jag får fullständig ÅNGEST av att sortera mina kläder! Jag vill inte skiljas från några plagg alls, de där jeansen jag inte kan knäppa nu KAN jag kanske få på mig när jag väl börjat träna? Om jag inte redan har tillräckligt med ångest för lägenheten ser ut som ett helvete med kartonger och skit överallt så ger klädsorteringen mig ännu mer ångest. Jag vill bara att allt ska vara över och att jag bor i mitt hus, inte all skit med städning och packning innan. Suck. Får väl hitta lite energi nu så jag kan lägga allt bakom mig och vara klar med det. ATT FLYTTA SUGER!! Att ha flyttat är ju underbart men det här tar fan kål på mig.

Fridens!

Danmark nästa!!

Japp, imorgon klockan tjugo i sex på morgonen(!!) så sätter jag mig på bussen för att åka ner till grannlandet. Vi ska på studiebesök med klassen  och vi ska även gå och se utställningen Bodies, vilket jag med fasansfull förtjusning/skräck väntar på. Det är riktiga människor de har stoppat upp och balsamerat och ställt ut för att man ska se alla delar på människan typ. Se deras hemsida så får ni se bilder. Tror det kommer bli riktigt läskigt faktiskt.
www.bodiestheexhibition.com

Jag slänger upp bilder så fort jag kommit hem!!

Fridens och god natt!

RSS 2.0