Sjuker..

Ligger hemma nu med feber och är dunderförkyld. Kan knappt prata. Överväger att sätta två tamponger i näsborrarna för näsan rinner så. Det är SÅ tråkigt att vara sjuk!! Orkar knappt gå från soffan till toaletten och så är det kanon fint väder ute.. Vill ligga i solen och njuta men nej nej, jag blir sjuk och ligger inne. :(

Sambon kom hem i förrgår. Han hade köpt mig den rosa mobilen jag ville ha, men nackdelen är att det inte finns svenska på den, så jag kan inte skriva å ä ö i mess, vilket är lite svårt.. ha ha. Han hade även köpt mig en rosa "rullväska" som jag önskat, samt två adidasjackor. :) Mkt nöjd med detta. :)
På söndag ska Tagemage trimmas, ska bli skönt att få det gjort och det tycker nog han med. Hoppas bara att jag mår bättre tills dess, för idag mår jag sämre än igår.
Hade dessutom tid till min nagelteknolog (som det så fint heter) idag som jag fick avboka. Skulle gått dit förra veckan men då åkte jag till danmark så då fick jag avboka den tiden med. :( Vill fixa iordning naglarna men kan ju inte gå dit när jag mår som jag gör idag.. Får vackert  vänta..

Nu ska jag lägga mig på soffan och titta på Pippi Långstrump.. Fixade några avsnitt, ska bli så roligt att se.. :P

Fridens!

Out of my head..

Har en låt som jag kör på repeat nu med Ashlee Simpson "Out of my head". Tycker texten är suverän, den passar nu.

" (What?)
Is that all you got to say?
(What? What?)
You're rubbing me the wrong way
(See your lips moving)
But I don't catch a word you say
(Shut up your chatter)
I need for you to go away"

"
(What?)
You looking at me for huh?
(Show me)
Respect or I will show you the door
(Get out the door)"

"
(Lately)
I've got a problem with the way that you behave
(You're too much)
And all your questions don't leave me no time for me, ha ha ha"

"
All your opinions keep them to yourself
Just let me think so I can hear myself
Wouldn't it be nice if I could just go solo, take the day off?
I'd be alright if you would leave me to it, back the f*** out
Ay ya ya ya ya
You're talking way too much
You tell me one more time how I should live
I swear I'll bite your head off
I am who I am and I can't be no one else
You got nothing left to say
Keep your comments to yourself
Awww!"

Har för övrigt haft en underbar helg i Lalandia, har badat som en fisk.. :) Inhandlade även lite sprit så nu ska jag väl klara mig ett tag. Ha ha!
Imorgon är det skola igen, kan inte ens tänka mig vad vi ska göra men betvivlar starkt att vi skulle få sluta tidigare.
Lägger in bilder imorgon från helgen.

Fridens!!



Vansinnig, besviken och tokförbannad..

Just nu så är min "sambo" inte populär. Han är så gott som utslängd. Han skickade ett mail om att han nu inte kan vara ledig i juni (vår semester som vi planerat) eftersom hans chef trodde att han skulle jobba då igen eftersom han är borta nu. Nu är det bra. Nu får det vara nog. Jag är så ARG så jag skulle kunna sticka kniven i honom om han vore hemma, så det är fan tur för  honom att han är på andra sidan jorden. Överväger seriöst att slänga hans kläder i svarta sopsäckar och ner i förrådet. Ni förstår inte hur arg jag är!! Vill inte att någon som läst detta ska yttra ett ord till mig i verkliga livet så att säga, för jag tänker inte prata om det!!!
Lyssnar nu på musik som jag skriker till tex Since you been gone med Kelly Clarkson, I dont give a FUCK med Peaches, Eat you alive med Limp Bizkit, Going under med Evanescene osv. Får väl snart en varning eller påhälsning av grannarna, men då jävlar ska de få.. Med mitt humör just nu så borde det brinna i håret på mig och ögonen slänga knivar i hjärtat på folk.. GRRR!!
Funderar på om man kan beställa en man på postorder som kan ge en det man behöver? Det borde finnas, annars ska jag nog fan se över det. Får väl skriva in mig på såna där dejtingsidor.. Ha ha. Nej nu ska jag..jag vet inte vad. Elda upp hans bärbara dator eller nåt.

Nu är jag tje..

.. på skolan och alla dess arbeten. Ja jag vet att det är självvalt, men jag vill inte ha så mkt att skriva. Sen att jag är så dum så jag väntar till sista minuten med det som ska lämnas in imorgon får jag skylla mig själv för, men usch säger jag bara!

Typ så sitter jag vid datorn, lagom frustrerad!!

Men nu är jag klar med det iaf, ska börja imorgon med en bok som ska in nästa vecka. Urk!!
Jag vill bara ha mitt sommarlov nu och ha hem min gubbe så vi kan njuta i solen och lukta på syrenerna.. Men det får dröja två veckor till. Suck.

Skriv nåt för sjutton för att muntra upp mig!!

Fridens!

RSS 2.0