Test..

Jag gjorde testet som Julia hade gjort och fick fram följande:
Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Kan faktiskt tycka att det stämde ganska bra på mig. :)

I helgen har jag gjort en del, var i huset och fixade både fredag och lördag. Fick besök där av Elisabeth, min bror och farmor. På lördagen kom även Jullan som jag sen drog en sväng på stan med och åt mat med. Najs! När man får mer "egentid" med henne så inser man verkligen hur mycket jag saknar dem nere i Italy! ÅK INTE NER DIT FÖR FAN! Stanna i Sverige med mig! :D Vi kommer ju ha ett stort gästrum, som är Ert när ni vill!

Var ute i lördags, det var ganska roligt! Min ena klasskamrat lyckades med något som denne fått höra hela dagen idag, men det får han ta. Ha ha! Stackarn.

Har en extrem mensvärk nu, har haft sen igår och det släpper inte! Ska åka till Danmark med klassen på torsdag, så jag hoppas det släpper tills dess, annars blir jag ledsen.

Nu ska jag sortera lite kläder, vilket alltid ger mig ångest, för jag vill verkligen inte prova kläder och inse att jag inte längre kan ha korta toppar då magen blivit stor eller testa byxor och inse att röven blomstrat upp ordentligt. USCH!

Fridens!!

Husplaner..

Ja, nu funderas det för fullt om vilka färger vi ska ha vart osv.. Vilka färger vi ska ha på golven och vad vi ska för golv i köket? Ja, det är en jädra massa att tänka på, men faaan vad kul det är!

Var och mätte golven idag och träffade maken till en av systrarna som sålde huset. De ville skänka en hel del möbler till oss, bland annat en orange lurvig fåtölj som jag så klart blev kär i!! :D Tror dock inte att min sambo blir så imponerad av den, men ack vad fin jag tyckte den var!

Fick mitt lönebesked idag med, det var ett upplyftande sådant! Fick nästan tre gånger mer än jag trodde jag skulle få, så nu ska jag köpa mig en ny cykel tror jag!
Imorgon blir det kanske nåt glas vin med flickorna, men jag har haft huvudvärk hela dagen idag så jag får väl se hur jag mår imorgon.
NU är det dags för soffan med Holidaydip och morötter och gurka!! Mumma!!

Fridens!

Huset

.. ja jag glömde, (hur jag nu kan glömma det?) att skriva att vi köpt hus, jag och min man. :D
Vi får tillgång till det den 31 oktober, så är det någon som vill hjälpa till att måla så är vi tacksamma för all hjälp som finns!!



Vårt fräsiga vardagsrum på första våningen (vi kommer ha två vardagsrum) som jag funderar på att behålla en vägg med denna tapet, då jag tycker den är grymt häftig!

Nu ska jag återgå till soffan!
Fridens!

Julia festivalen och sviterna efter..

Ja, sviterna efter har blivit att jag är sjuk. Feber, fryser och har allmänt ont i kroppen. Men satan vad roligt jag hade! Har nog aldrig vurpat så många gånger som jag gjorde under denna kväll!! Fastnade med röven mellan tältväggen och en madrass och kom inte upp!! Där låg jag som en upp och nervänd skalbagge och väntade på hjälp. Ha ha!

Har varit hemma från skolan idag och igår, då jag haft feber, värst på nätterna. Vaknar genomsvettig, skitsnuskigt!!

Ska slänga mig på soffan igen, det är snart dags för Hem till Gården! LOVELY!!

Fridens!

RSS 2.0