Helgens bravader..

..ja i helgen har det hänt en del. I fredags var jag i Ullared med Hanna och blåste en del pengar, vad annars? :) Köpte ett par skor (IGEN), men till mitt försvar köpte jag bara ETT par denna gången, förra månaden köpte jag tre par.. :) Lycka!
Införskaffade mig även en ny mobiltelefon och jag köpte även en diskmaskin till vårat hem. :) Älskar Elfynd! :)
Lördagen blev det en runda på stan, det var marknad så det blev lite shopping inför kvällen som innebar fest i Ljungby hos Johanna Rasch, vilket var riktigt lyckat. Har dock räknat ut att jag drack 14 cider, så min söndag blev att ligga med huvudet i toastolen, vilket var mindre häftigt..
Ska lägga upp de få foton jag har från helgen, dock inte några bilder från söndagen.. Ha ha. Det hade ju varit nåt att visa upp mig, tårögd och blek.. Ha ha.
Nu ska jag gå en runda med Tage innan det är dags för arbetet. Ikväll kommer min sambo hem, det är lycka för mig! Är inte bortskämd med att ha honom hemma, så jag får passa på å njuta i full drag när han väl är det.. :)

Ha en underbar vecka och njut av det fina vädret som kommer, om man kan tro på det..

Fridens!!

Lyckad dag.. :)

Ja fy fan, den här veckan började toppen! Fick idag mitt hår jag köpte på tradera (som jag skrivit om) satte i det och nu vill jag alltid ha så här långt hår!!

Är supernöjd och trivs kanon som sagt..
Fick även ett mycket positivt samtal idag om att jag fått viket jag sökt!! Behövde inte komma på nån "intervju" eftersom jag har så bra meriter samt att alla jag arbetat med har bara sagt gott om mig osv.. Kan inte vara annat än lite stolt faktiskt. Det känns lite som jag fått en stor bekräftelse på att jag faktiskt jobbar med det jag ska helt enkelt. :)

Så nu hoppas jag att ni mina vänner får en lika underbar dag som jag!
Fridens!

RSS 2.0